Toshiba

Service laptop Toshiba

service laptop toshiba constantaToshiba este printre primele companii care s-a ocupat de dezvoltarea laptopurilor. Primul model fiind produs de japonezi in anul 1986, perioada in care  ideeea unui computer de aceste dimensiuni era de domeniul SF .

Toshiba a urcat foarte rapid în topul preferinţelor utilizatorilor şi a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de laptopuri, datorită raportului foarte bun calitate/preţ şi mulţumită gamei variate de modele.

Toshiba, este recomandarea noastra pentru cei ce doresc un laptop performant, fiabil, si care sa aibe un raport calitate pret foarte bun !

 

Laptopurile Toshiba se remarcă prin rezistenţă. Cu această marcă ai mari şanse să îţi foloseşti laptopul mult şi bine, fără probleme majore, până când componentele îşi ating limita de viaţă.

Orice laptop are nevoie de ingrijire.

Pentru a evita reparatii costisitoare, te sfatuim să îti aduci laptopul la curăţat cel puţin o dată la şase luni.

Service Laptop Constanta primeste destul de rar în service laptopuri Toshiba, iar dacă toate mărcile ar fi la fel de rezistente, ar şoma destul de des. Când se rătăceşte, totuşi, vreun laptop Toshiba pe masa de service, de cele mai multe ori problemele sunt cauzate de supraîncălzire sau de lichidele care au aterizat pe el din greşeală.

Semne că laptopul tău Toshiba are probleme:

  • Laptopul porneşte dar nu se afişează nimic pe ecran.
  • Laptopul porneşte şi se opreşte în mod repetat
  • Laptopul nu se aprinde deloc, deşi alimentarea pare să funcţioneze.
  • Pe ecran îţi apar multe puncte de culori diferite sau de aceeaşi culoare (artefacte)
  • Pe ecran îţi apar dungi orizontale sau verticale
  • Laptopul se opreşte brusc în timpul funcţionării sau poate fi pornit numai cu ajutorul unui ecran extern.

Dacă te loveşti de oricare dintre aceste probleme, ne poti contacta şi îţi vom face imediat o programare pentru diagnosticare şi reparaţii.

Contactati-ne ACUM!

Laptop-Expert

Service Laptop Toshiba in Constanta – 0737384095