Sony Vaio

Service laptop Sony Vaio

service laptop sony constantaSony Vaio este o marcă de laptop fiabila, care nu trece foarte des pe la service! Chiar dacă brandul este unul de încredere, totusi, nu este cazul să ai impresia că este infailibil.

Aspectul de care trebuie să ai cea mai mare grijă cu un laptop Sony Vaio este cel legat de întreţinere. Pentru a evita defecțiunile cauzate de supraîncălzire, este bine să îl aduci la curațat de cel puțin de două ori pe an.

Totuşi, chiar și un Sony bine întreținut și curat bine, are șanse să se defecteze. Fie că este o defecțiune minoră, care poate ajunge, în timp, să îți afecteze grav laptopul, fie că este ceva major, din seria “laptopul meu nu mai merge. Deloc!” nu este deloc recomandat să încerci să îl resuscitezi de unul singur. Nu de alta, dar riști să ajungi tot la noi, cu o listă și mai mare de reparații necesare.

Orice laptop are nevoie de ingrijire.

Pentru a evita reparatii costisitoare, te sfatuim sa aduci laptopul tau Sony Vaio la curatat, de cel putin doua ori pe an.

Semne că laptopul tău Sony Vaio are probleme:

  • Laptopul porneşte însă nu ai imagine pe ecran
  • Laptopul nu se aprinde deloc
  • Laptopul porneşte şi se opreşte în mod repetat
  • Usb-urile, sunetul, DVD-romul, placa de  retea, nu mai  functioneaza
  • Pe ecran observi foarte multe puncte mici, colorate, împrăştiate peste tot (ai ocazia să afli că se numesc artefacte și că nu vrei să le întâlnești prea des)
  • Ecranul tău este brăzdat de dungi fine verticale sau orizontale
  • Laptopul se opreşte subit în timpul funcţionării

Dacă te loveşti de vreuna dintre aceste probleme, nu te sfii să ne contactezi, îți vom face imediat o programare pentru diagnosticare şi reparații.

Modele de laptop Sony Vaio ce pot fi reparate in service-ul nostru:

reparatii laptop sony constantaLaptop Sony Vaio seria G

Laptop Sony Vaio seria P – VGN-P530H, VGN-P530N, VGN-P588E, VGN-P598E, VGN-P599E, VGN-P688E, VGN-P698E, VGN-P720K, VGN-P788K, VGN-P798K, VGN-P799L, VPC-P111KX, VPC-P113KX, VPC-P114KX, VPC-P116KX, VPC-P118KX

Laptop Sony Vaio seria M

Laptop Sony Vaio seria W – VPCW11S1E, VPCW12S1E/W

Laptop Sony Vaio seria X

Laptop Sony Vaio seria S

Laptop Sony vaio Seria Y – VPC-Y115FX, VPC-Y118GX, VPC-Y21EFX, VPC-Y21SFX, VPC-2190X

Laptop Sony vaio Seria Z

Laptop Sony Vaio seria E – procesor Intel – EB, EC si procesor AMD – EE, EF

Laptop-Expert

Service laptop Sony Vaio Constanta – 0767 241 240