Laptopul se incinge ? Curata-l !

Laptopul se incinge ? Curata-l !

curatare laptop constantaDaca ai astfel de probleme, laptopul se restarteaza, devine foarte fierbinte, se inchide brusc, merge greoi, coolerul bazaie, abia il mai poti tine in brate, atunci este foarte probabil sa ai nevoie de curatarea laptopului tau pentru a il ajuta sa nu mai sufere de pe urma supraincalzirii.

Curatarea laptopului este un aspect foarte important din viata unui detinator de laptop sau  chiar minilaptop. Avand grija de laptopul tau si  el  va  avea  grija de  tine atunci cand  ai mai mare nevoie de  el, si nu te va lasa  balta. Tot ce  are  nevoie un laptop este sa ii faci o curatare a sistemului de  racire cel putin o data pe an.

Curatarea Laptopului este solutia cand :

Laptopul incepe sa beepuie, imaginea de pe ecran ingheata, se restarteaza singur sau se inchide dupa ce a fost pornit o perioada de timp, de obicei 15-20 de minute sau chiar si mai mult. Daca il pornesti iar, reactioneaza la fel dupa cateva minute.

Cauzele ce duc la supraincalzirea laptopului sunt praful, scamele, si mediul in care acesta este folosit.

Ce inseamna Curatarea Laptopului ?

Prin curatarea laptopului se  intelege dezasamblarea laptopului, curatarea prafului si a scamelor adunate in sistemul de racire dar si in cooler, schimbarea pastei termoconductoare dintre cipuri si radiator, ungerea coolerului si dupa ce totul a fost bine curatat si uns, laptopul este reasamblat.

Timp:

Curatarea laptopului dureaza de la 30 de min pana la 1 ora jumate, in functie de specificul fiecarui laptop. Iar costurile sunt intre 30 si 60 de Ron. Astfel prin curatarea laptopului poti evita printre altele probleme precum disconfort termic – laptopul frige-, bateria nu se va mai consuma atat de  repede si vei  evita vizitele  la  service  pentru  reparatii costisitoare.

Caldura este „cauza mortii” pentru cele mai multe laptopuri. Caldura nu cauzeaza doar contractarea si dilatarea unor componente (atunci cand se porneste si se opreste laptopul), ci poate atinge si nivele foarte ridicate ce iti pot face mai apoi laptopul sa cedeze, cipuri sa se dezlipeasca ducand pana la defectarea ireparabila a laptopului !

Cum poti preveni/rezolva problema supraincalzirii?

Prin Curatarea Laptopului periodic, ai  solutia de evitare a celor aproape 47% din problemele ce le poate avea laptopul tau datorita supraincalzirii !

Laptop-Expert Constanta – 0767 241 240

Service & Reparatii laptop Constanta

[Opt7_Microdata_Organization_635809700]

Reparatii Laptop Constanta, Reparatii laptop Acer Constanta, Reparatii laptop Toshiba Constanta, Reparatii laptop Dell Constanta, Reparatii laptop MSI Constanta, Reparatii laptop Lenovo Constanta, Reparatii laptop Sony Constanta, Reparatii Laptop Asus Constanta, Reparatii Laptop HP Constanta, Service laptop Constanta

Despre autor

admin administrator