Diagnosticarea PC-ului, primul pas in repararea calculatorului

reparatii calculatoare constantaDiagnosticarea

Este o etapa esentiala si de multe ori chiar cea mai dificila deoarece trebuiesc luate in considerare toate posibilitatile defectarii computerului. Nu de putine ori, cauza nu este singulara. Alte ori, o problema aparenta ascunde o alta defectiune. De exemplu, aparent calculatorul este mai lent datorita virusilor, dar la o cercetare amanuntita se poate descoperi ca de fapt hard-diskul este invechit sau defect.

Atunci cand computerul nu mai functioneaza corect sau performantele lui sunt scazute, cauzele pot fi atat hardware, cat si software. Defectiunile pot fi dintre cele mai diverse, de la o simpla necuratare periodica a computerului pana la defectarea anumitor componente de pe placa de baza sau chiar a procesorului.

Diagnosticarea unei probleme necesita cunostinte multiple atat in domeniul software cat si hardware dar si o experienta bogata. Inginerii din service-ul LAPTOPEXPERT – service PC Constanta – sunt specialisti experimentati, capabili sa detecteze problemele unui computer, de orice natura ar fi acestea si sa ofere o solutie pentru problema dumneavoastra.

Daca aveti vreo problema cu PC – ul dumneavoastra, contactati-ne!

LAPTOPEXPERTReparatii  Calculatoare in  Constanta!

Telefon: 0767 241 240