Suport IT Online

service it constantaPornind de la ideea ca in ziua de azi aproape 50% din cetatenii Romaniei sunt utilizatori de internet si peste 30% din echipamentele IT&C pot beneficia de conexiune la internet, ne-am gandit ca un sprijin online  ar fi oportun, mai ales ca este absolut gratuit si nu implica nici un fel de obligatie din partea dumneavoastra.

In principiu acest tip de suport poarta denumirea de „remote support” ( suport la distanta ) si consta in rezolvarea unor probleme de configurare si optimizare specifice echipamentelor IT , in principal calculatoare, retele, sisteme de supraveghere video, si chiar diagnosticari echipamente acolo unde acest lucru este posibil.
 
Pentru realizarea acestui lucru este necesara realizarea unei conectari ” remote” la echipamentul dumneavoastra IT, conectare ce se poate face in mai multe feluri. Cea mai uzuala este instalarea pe calculatorul dumneavoastra a unui program dedicat acestui tip de activitate, unul dintre cele mai cunoscute fiind „Teamviewer” , utilitar ce se va gasi si pe site-ul nostru in sectiunea de download , momentan disponibil pe www.teamviewer.com si a carui folosire, avand in vedere scopul non-comercial, este gratuita.
 
Odata instalat programul, acesta va aloca sistemului dumneavoastra un ID ( fix ) si o parola ( variabila la fiecare bootare ) pe care este necesar sa ni le comunicati ( telefonic sau online ) pentru a putea realiza conectarea remote si bineinteles rezolvarea efectiva a problemelor.
 
Mentionam ca folosirea acestui tip de programe nu implica riscuri majore din partea dumneavoastra, ele fiind folosite in procesul de „remote support” in toata lumea , si pana la cele mai inalte standarde de securitate ( banci, institutii guvernamentale etc ).
Cu toate acestea ne pastram dreptul de a nu ne face raspunzatori pentru folosirea inadecvata a acestor utilitare de catre dumneavoastra, si tinem sa mentionam ca suportul online se va acorda in limita timpul disponibil, fara nici un fel de obligatie din partea noastra.In speranta ca acest tip de serviciu se va bucura de increderea dumneavoastra asteptam sa ne contactati la numerele de telefon din sectiunea Contact , pe mail sau online.
 

Laptop Expert

Service IT Constanta – 0767 241 240