Ce putem face pentru tine ?

Ce putem face pentru tine ?

Promptitudine

Când laptopul, netbookul sau calculatorul  ți s-a stricat nu ai vrea să astepți prea mult pentru repararea lui dar nici nu ai vrea să îl dai pe mâna unor falși profesioniști. Tocmai de aceea ne-am fixat termene pe care încercăm să le păstrăm cu sfințenie. Când laptopul ajunge la noi suntem gata să intrăm în cursa pentru fiecare minut, pentru că știm că fiecare clipă iți este prețioasă.

Iată termenele noastre:

  • Din momentul în care am primit laptopul tău prin predare personala, sau venim noi si il ridicam, nu vor trece mai mult de 24 de ore până vei primi avizul cu privire la starea reală a laptopului, probleme constante și costuri finale necesare.
  • Din momentul în care am primit răspunsul tău la avizul tocmai trimis vor mai trece maxim 72 de ore de reparații, teste și acțiuni de întreținere, până când vei primi inapoi laptopul. (termenul de 72 de ore se poate modifica în funcție de componentele necesare şi disponibilitatea acestora pe stoc)

Putem sa iti oferim servicii de calitate si rezolvarea problemelor tale in cel mai scurt timp.

Cum reparam …

La  laptop-expert.net, specialişti cu experienţă repară laptopuri, netbookuri, precum si calculatoare.

Din momentul în care laptopul tău a ajuns la noi poţi să stai liniştit. Noi tratăm fiecare laptop cu grijă pe întreg parcursul procesului de reparaţii şi specialiştii noştri vor face tot posibilul atât pentru o diagnoză completă şi corectă cât şi pentru un service de calitate.

Iată etapele prin care va trece laptopul tău în service:

  • Odată ajuns în service, laptopul va intra într-un întreg proces de constatare şi testare;
  • Vei primi o înstiinţare despre starea laptopului tău, despre ce trebuie reparat precum şi despre costurile implicate. Ne vom asigura de fiecare dată că tu cunoşti în timp real situaţia laptopului din service;
  • Repararea se va face cu mare grija şi numai după ce vom primi acceptul tău. Vom repara tot ce se poate repara şi vom înlocui ceea ce trebuie urgent înlocuit astfel încât să prelungim cât mai mult viaţa laptopului tău. Vom curaţa cu atenţie şi dedicare fiecare părticică din interiorul şi exteriorul laptopului astfel încât să maximizăm durata de viaţă eliminând praful şi murdăria de pe orice componentă pentru ca tu să ai un aparat „ca nou”!
  • Vei primi laptopul şi te vei bucura de el multă vreme.

Noi, cei de la laptop-expert.net credem în puterea şi avantajele comunicării. Tocmai de aceea am ales să avem oricând deschise câteva canale de comunicare cu clienţii nostri.

Ai un laptop care iţi crează probleme? Ne poţi contacta prin telefon, formularele de pe site. Le gasesti in pagina de  Contact.

Despre autor

admin administrator