Baterii de laptop

 Baterie laptop

baterie laptop constantaDespre bateriile de laptop

Bateria de laptop este un acumulator de tip Ni-Cad (modele mai vechi), Ni-MH sau Li-ion(modele actuale).

In general cand sunt noi, bateriile rezista 2,5- 3h, dar aceasta durata se diminueaza mult in timp. Daca timpul de viata al unei baterii scade cu mai mult de 15-20% in primele luni, ceva e posibil sa nu fie in regula cu bateria.

In general, dupa cativa ani, bateria nu mai rezista decat cateva minute, si un unele cazuri pur si simplu nu se mai incarca. Solutia este achizitionarea unei baterii noi, compatibila cu laptopul dumneavoastra.

Sfaturi in cazul in care bateria laptopului inca mai este functionala in parametrii normali:

– tineti bateria in laptop, nu o scoateti pentru a o depozita ( sperand ca asa o sa ii prelungiti durata de viata )

–  o data pe luna reformatati bateria. DESCARCARE completa a bateriei -> INCARCARE completa a bateriei ( lasati laptopul sa functioneze pe baterie pana cand acesta va intra in stand-by. Apoi il conectati la curent si il lasati sa se incarce. Aceasta metoda va ajuta la intretinerea performantelor bateriei.

– daca totusi optati sa nu tineti bateria in laptop, riscati sa deteriorati integritatea sistemului in cazul unor fluctuatii sau caderi de curent. Chiar si asa daca va hotarati sa nu tineti bateria in laptop va recomandam sa o depozitati intr-un loc uscat si racoros, iar bateria sa nu fie goala ci sa fie incarcata undeva la 60-80 % din capacitatea ei, deoarece depozitarea unei baterii goale  va duce la deteriorarea accelerata a acesteia.

In cazul in care doriti sa achizitionati o baterie de laptop, noi va putem oferi o baterie noua compatibila cu modelul dumneavoastra de laptop, contactati-ne !


LAPTOPEXPERT – Baterii si acumulatori de Laptop in Constanta

Telefon: 0767241240

 

LAPTOPEXPERT – Reparatii de laptopuri si calculatoare in Constanta!

Baterie laptop Acer, Baterie laptop Toshiba, Baterie laptop Acer, Baterie laptop Asus, Baterie laptop Dell, Baterie laptop MSI, Baterie laptop Lenovo