Curatare Laptop

 LaptopExpert – Curatare Laptop

Curatare laptop constantaPrevenirea deteriorarii laptopului 

Da este nevoie ca laptopul dar si calculatorul sa fie curatate periodic de praf.

Daca la calculator este mai usor, si se poate face  foarte usor, in cazul laptopurilor nu este chiar  asa de simplu.

Pentru a le curata este nevoie de  ceva experienta si rabdare. O curatare a unui laptop poate sa dureze si pana la 3 ore, daca in cazul unui calculator se poate face in 10 minute.

Ce ar trebui sa stii !

Supraincalzirea este una din cauzele principale ale defectarii laptopurilor, defectarii placii de baza  si este cauzata in special de acumulari masive de praf in zona radiatoarelor care racesc procesorul si placa video.

Cele mai intalnite probleme pe care la are laptopul datorita supraincalzirii, sunt:

– inchiderea brusca a laptopului

– restartarea laptopului in timpul functionarii

– dezlipirea cipurilor de pe placa de baza

– topirea carcasei laptopului
Se recomanda curatarea sistemului de racire cel putin o data la 6 luni.

Puteti incerca racirea cu ventilatoare suplimentare dar acestea nu reusesc sa asigure fluxul de aer necesar bunei functionari a sistemelor de racire interne. Nu va recomandam sa incercati o curatare in regim propriu daca nu aveti experienta in a dezasambla complet un laptop. Puteti deteriora foarte grav placa de baza a sistemului dumneavoastra.

Suna ACUM si solicita o curatare pentru ca laptopul tau sa functioneze mai bine  – 0767 241 240

curatare laptop constanta

Curatarea laptopului se face in 2 moduri:

1. Prin dezasamblare partiala-aceasta cuprinde dezasamblarea partiala a aparatului pana la accesarea sistemului de racire si curatarea acestuia, costul interventiei–30-50 ron.

2. Prin dezasamblare totala–aceasta cuprinde dezasamblarea totala a sistemului, curatarea  tuturor subansamlelor si asamblarea perfecta a aparatului, costul interventiei– 50-70 ron

Dupa ce se efectueaza curatarea de praful acumulat, se schimba si pasta termoconductoare ce faciliteaza racirea uniforma dintre procesor si radiator. Schimbarea pastei se recomanda in special laptopurilor mai vechi de 2 ani, pentru ca dupa o perioada asa de mare pasta termoconductoare isi pierde propietatile.

Curatarea laptopului in urma contactului cu lichide

Curatarea unui laptop dupa ce au fost varsate diverse lichide pe el este foarte necesara deoarece, cu toate ca laptopul poate mai functioneaza lichidele ce au ajuns in el pot coroda iremediabil componentele, ducand la defectarea iremediabila a laptopului.

In cazul in care ai o problema cu incalzirea excesiva a  laptopului tau, contacteaza-ne!

LaptopExpert

Curatare Laptop Constanta – 0767 241 240

Important: Daca ai varsat apa, ceai sau suc pe laptop inchide-l imediat scoate-i bateria, decupleaza-l de la curent si inclina-l intr-o parte.  Dupa ce ai facut toate astea contacteaza-ne pentru a te ajuta sa iti salvezi laptopul, pentru  ca altfel se poate scurtcircuita placa de baza si nu prea mai ai ce face apoi, decat sa iti achizitionezi unul nou. Noi te putem ajuta sa iti salvezi datele, sau chiar sa il facem sa functioneze iar.

Suna ACUM si solicita o curatare, laptopul tau are nevoie – 0767 241  240

LAPTOPEXPERTReparatii de laptopuri si calculatoare in Constanta!

Curatare laptop Dell, Curatare laptop Acer, Curatare laptop Lenovo, Curatare laptop Asus, Curatare laptop HP, Curatare laptop Toshiba, Curatare laptop MSI, Curatare laptop Fujitsu-Siemens, Curatare laptop Sony Vaio

[Opt7_Microdata_Organization_635809700]