Reparatii Tastatura Laptop

Laptop-Expert – Reparatii tastatura Laptop

reparatii tastatura laptop, schimbare tastatura laptopInlocuirea tastaturii unui laptop

Tastatura laptopului este o componenta esentiala si necesara in utilizarea laptopului.

Ca regulă generală, in cazul în care un lichid ajunge in interiorul tastaturii, acesta va avea de suferit.

Deoarece in notebook-urile moderne exista mai multe straturi de folie fina de plastic care protejeaza conductorii, eliminarea unui lichid scurs pe tastatura este extrem de dificila şi, uneori, chiar imposibila. De multe ori, coroziunea conductorilor are loc inainte ca laptopul sa fie adus in service.

În cazul în care se întâmpla sa aveti aceasta problema, defectarea tastaturii, vă recomandăm să ne contactati pe noi cei de la ” LaptopExpert ” pentru înlocuirea sau repararea tastaturii.

Cauze de defectare a unei tastaturi laptop

Cea mai frecventă cauză de defectare a unei tastaturi este varsarea de lichide pe tastatura. Imediat după varsarea de lichide pe tastatura, firele încep să corodeze(rugineasca). Daca laptopul ajunge in service in timpul cel mai scurt, posibilitatea de curăţare a tastaturii este mult mai mare iar pagubele pot fi minime.

Caracteristicile tastaturilor de laptop

Tastatura este una dintre cele mai individualizate componente ale unui laptop. Tastaturile au aspect diferit, locatia si modul de fixare a butoanelor este diferit, si nu in ultimul rand, fiecare model are propria racordare la placa de bază. Unele tastaturi au o protecţie suplimentară impotriva stropirii cu o cantitate mica de lichid.

In cazul in care ai o problema cu tastatura laptopului tau, contacteaza-ne!


LaptopExpert

Reparatii tastatura laptop Constanta – 0767 241 240


LAPTOPEXPERTReparatii laptopuri si calculatoare in  Constanta!

[Opt7_Microdata_Organization_635809700]