Diagnosticare Laptop

Diagnosticarea laptopului – primul pas in solutionarea laptopului

Laptopul se incalzeste foarte tare

Daca laptopul tau se restarteaza, se incinge foarte tare sau functioneaza greoi atunci SOLUTIA este aducerea laptopului la service si curatarea laptopului.

Solutionarea unor astfel de situatii costa de la 30 RON pentru un laptop care necesita dezasamblarea partiala pana la 70 RON pentru un laptop care necesita dezasamblarea totala.

Aceste preturi includ: Dezasamblarea laptopului de fata cu dumneavoastra, curatarea de praf a intregului sistem de racire, gresarea coolerului, shimbarea pastei termoconductoare si reasamblarea laptopului. Durata de reparatie este intre 30 minute – 2 ore.

Pentru mai multe detalii sau o programare sunati acum la: 0767 241 240

Laptopul nu mai afiseaza imagine

Daca laptopul nu mai afiseaza imagine pe display, apar dungi pe ecran, nu mai recunoaste driverul placii video, nu mai afiseaza imaginea la rezolutia optima, functioneaza pe ecran extern dar nu si pe ecran intern atunci SOLUTIA este Repararea Placii Video a laptopului dumneavoastra.

Solutionarea unor astfel de situatii costa intre 100 – 130 RON in functie de modelul laptopului.

Acest pret include: dezasamblarea laptopului de fata cu dumneavoastra, scoaterea placii de baza, reparatia placii video, si reasamblarea laptopului. Durata aproximativa de reparatie este de aproximativ 50 minute – 2 ore.

Pentru mai multe detalii sau o programare sunati acum la: 0767 241 240

Laptopul nu se mai alimenteaza

Daca laptopul porneste pe baterie dar atunci cand conectam incarcatorul acesta nu se incarca decat atunci cand ii gasim mufei de incarcare o anumita pozitie, atunci fie este vorba despre mufa de alimentare defecta, nu mai face contact cu placa de baza, iar in acest caz reparatia costa de la 100 RON pana la 150 RON.

Acest pret include dezasamblarea laptopului, scoaterea mufei vechi, curatarea zonei, apoi aplicarea mufei noi si in final reasamblarea laptopului. Durata este de la 1 ora pana la 2 zile. In functie de ce mufa este nevoie si daca aceasta exista pe stoc sau nu.

Cea de a doua situatie este atunci cand mufa de alimentare este buna dar mufa de la incarcator sau firul sunt intrerupte. In acest caz reparatia costa 30 – 50 RON.

Acest pret include verificarea firului si a mufei de alimentare, si reparatia acestora daca este posibil, daca nu se va face inlocuirea mufei cu una noua.

Pentru mai multe detalii sau o programare sunati acum la: 0767 241 240

Ecranul laptopului este spart

Daca din greseala sau nu ecranul laptopului s-a spart si doriti inlocuirea acestuia, atunci puteti apela la noi. Exista doua posibilitati:

1. Doriti sa cumparati de la noi ecranul, acesta existand pe stoc, in acest caz montajul este gratuit, dumneavoastra platind doar pretul ecranului.

2. Ecranul nu este pe stoc, sau veniti dumneavoastra cu ecranul si cu laptopul iar noi ne vom ocupa doar de montaj, in acest caz pretul este de 50 ron, manopera de montaj a ecranului.

Acest pret include dezasamblarea carcasei de la ecran a laptopului, scoaterea ecranului vechi si montarea celui noi, verificarea functionalitatii noului ecran si reasamblarea carcasei. Durata de timp a operatiei este de aproximativ 20-30 minute.

Pentru mai multe detalii sau o programare sunati acum la: 0767 241 240

Am pierdut datele din laptop si vreau sa imi recuperez datele

Daca aveti nevoie de recuperarea unor date, fie ca sistemul de operare nu mai este accesibil, partitiile nu mai pot fi accesate, sau din greseala ati sters anumite fisiere, atunci noi va putem ajuta.

Recomandarea noastra este ca atunci cand constientizati ca aveti de recuperat date de pe un hard-disk sau chiar si memory stick sa nu mai puneti informatii noi pe acea memorie ci sa ne contactati pentru a va ajuta sa recuperati datele cat mai repede cu putinta.

Costul recuperarii datelor este intre 15 RON/GB -20 RON/GB de date recuperate.

Pretul include recuperarea datelor si scrierea acestora pe un suport, fie stick de memorie, hard-disk sau DVD.

Pentru mai multe detalii sau o programare sunati acum la: 0767 241 240

Windowsul se misca greu sau nu mai poate fi accesat

Sistemul de operare nu mai este accesibil, totul functioneaza greoi, este virusat, atunci poate este timpul pentru o reinstalare a sistemului de operare. Se poate opta intre Windows XP sau Windows 7. Windows Vista nu recomandam.

Pretul unei reinstalari / instalari al sistemului de operare este de 60 ron.

Acest pret include: salvarea datelor din partitia unde se va instala sistemul de operare (daca este cazul), instalarea sistemului de operare, instalarea driverelor necesare, optimizarea sistemului de operare si instalarea de utilitare necesare rularii programelor uzuale, codecuri, playere, programe de intretinere si optimizare ale sistemului, Office, etc.

Pentru mai multe detalii sau o programare sunati acum la: 0767 241 240

Acestea sunt cele mai intalnite situatii in service.

Pentru alte intrebari sau solutii va rugam sa ne contactati !

LAPTOPEXPERT Diagnosticare Laptop in Constanta – 0767 241 240