Upgrade Laptop

Laptop-Expert – Upgrade Laptop

upgrade laptop constantaCe imbunatatiri poti aduce laptopului tau

Tehnologiile moderne se dezvolta foarte rapid si este util si necesar sa imbunatatim configuratia laptopului dumneavostra ori de cate ori este cazul.

LAPTOPEXPERT” va poate ajuta sa cresteti performantele laptopului rapid si sigur.

Principalele upgrade-uri recomandate sunt: inlocuirea procesorului cu unul mai performant care ajuta la cresterea vitezei de procesare(unde este posibil),  adaugarea sau inlocuirea memoriei RAM care va ajuta la cresterea vitezei de lucru (cel mai recomandat upgrade pentru orice laptop)  si hard-disk-ul care ajuta la crestrea capacitatii de stocare a datelor.

Memoria RAM

Daca laptopul tau functioneaza cam lent, daca dupa ce ai deschis 2-3 ferestre acesta se blocheaza sau abia se mai misca atunci poate e timpul sa ii mai adaugi memorie. Acest tip de upgrade este cea mai buna si usora metoda de a creste performantele laptopului tau, cu rezultate foarte bune si imediate.

Schimbarea modulelor de memorie este de cele mai multe ori o operatiune simpla insa, dar daca nu este facuta corespunzator, se pot intampla multe lucruri nedorite.

Si aici intalnim mai multe situatii ce implica schimbarea unui modul de memorie: prima situatie si totodata cea mai simpla este aceea in care modulul este accesibil din exterior prin desfacerea unui capac; o situatie mai complicata este cea in care aparatul trebuie desfacut partial deoarece slotul de memorie nu este usor accesibil. Aceasta operatiune include si curatarea sistemului de racire.

Hard-diskul

In cazul in care ai nevoie de mai mult spatiu pentru datele tale, sau vrei sa procesezi un volum mai mare de informatii atunci cea mai buna solutie pentru tine este sa haci un upgrade de hard-disk.

De obicei laptopurile vin din fabrica cu harduri ce merg la o viteza de 5400 RPM (rotatii pe minut) si cu o capacitate de stocare a informatiei variabila  80 – 350 GB sau chiar si mai mult. Dar pentru cei ce au nevoie de viteza, pentru cei ce proceseaza date multe viteza de 5400 RPM nu e suficienta, ci e recomandat sa foloseasca un hard-disk cu o viteza superioara de 7200 RPM, deoarece astfel va creste rapiditatea de procesare a datelor.

Daca doresti sa faci un upgrade de hard-disk contacteaza-ne, vei avea cea mai buna oferta, iar hard-diskul vechi iti va fi oferit intr-un suport pentru a-l utiliza pe post de hard extern.

In cazul in care doresti sa faci un upgrade al laptopului tau, contacteaza-ne !
LAPTOPEXPERT

Telefon: 0767 241 240


LAPTOPEXPERTReparatii de laptopuri si calculatoare in  Constanta!

[Opt7_Microdata_Organization_635809700]