Configurare router

 Configurare router in Constanta

configurare router constantaCe sunt routerele WiFi ?

Routerele WiFi( Wireless ) sunt echipamente de retea care permit conectarea unor calculatoare (PC-uri individuale sau dintr-o retea locala) la internet. Pentru aceasta, routerul trebuie sa fie conectat printr-un cablu la providerul de internet si fiecare calculator din retea trebuie sa aiba placa de retea wireless.

Pentru a simplifica existența utilizatorilor, în loc de un mănunchi generos de cabluri prin toată casa, accesul la internet va fi posibil printr-un singur cablu, de la providerul de internet, care se conectează la router. Condiția necesară și suficientă este ca toate laptopurile si calculatoarele din rețea să aibă placă de rețea wireless.

Configurarea Routerului

Configurarea Routerului presupune setarea unor parametri care permit conectare calculatoarelor la internet prin intermediul routerului, asigurarea securitatii dar si legarea calculatoarelor intr-o retea locala.

configurare router constanta

Configurarea unui router WiFi presupune cunostinte avansate de retelistica, protocoale de comunicatie si securitate.  Specialistii de la LAPTOPEXPERT sunt dispusi sa va ajute cu configurarea atat a routerului cat si a calculatoarelor pentru accesul securizat in retea si la internet.

In cazul in care ai probleme cu reteaua sau routerul, contacteaza-ne!

LAPTOPEXPERT – Reparatii calculatoare, laptopuri si configurari retele  in Constanta !

Telefon: 0767 241 240

Configurare router dlink, Configurare router serioux, configurare router asus, configurare router linksys, configurare router cisco, configurare router Constanta