Instalare Windows

instalare windows constantaDe ce sa imi reinstalez sistemul de operare?

Instalarea sistemului de operare Windows devine necesara atunci cand aveti un laptop nou, fara acest sistem de operare instalat, cand doriti sa inlocuiti sistemul de operare actual cu unul mai nou (de exemplu facand o instalare Windows 7, 8 sau 10) sau cand a trecut mult timp de la ultima reinstalare si calculatorul nu mai functioneaza la fel de bine ca la inceput.
Virusii si instalarea/dezinstalarea incompleta sau incorecta de programe duc la ingreunarea sistemul de operare, si atunci este nevoie de o reinstalare a acestuia.

Noi va vom salva toate datele, inainte de a face o instalare Windows, chiar daca in mod normal fisierele nu mai pot fi accesate! Nu vei pierde nici o data importanta!

Datele trebuiesc salvate in prealabil. Acestea pot fi mutate pe o partitie diferita de cea pe care se afla sistemul de operare(de obicei, sistemul de operare este pus pe partitia C:\ in acest caz, puteti salva datele pe alta partitie). Daca, din nefericire, nu aveti decat o singura partitie, datele trebuiesc salvate pe suport extern (hard-disk extern, dvd-uri, stick-uri etc.), altfel vor fi pierdute definitiv!!

Recomandarea LAPTOPEXPERT: inca de la prima instalare windows, impartiti hard-diskul in 2 sau 3 partitii.

instalare windows constantaDaca aveti doar o singura partitie sau nu mai puteti accessa datele de pe partitia unde  este instalat sistemul de operare, pentru a le muta pe alta partitie, atunci puteti  apela cu incredere la noi pentru a nu pierde datele importante. Pentru noi datele tale sunt la fel de importante ca si pentru tine.

In cazul in care vrei sa iti instalezi sau chiar sa iti reinstalezi sistemul de operare (Windows-ul), contacteaza-ne !

LAPTOPEXPERT

Telefon: 0767 241 240

 

 LAPTOPEXPERTNoi iti putem face o Instalare Windows Completa in  Constanta!

Instalare Windows 7, Instalare Windows Vista, Instalare Windows XP, Instalare Windows Constanta